GÉPI KEZELÉSEK

Kozmetikai gépekkel történő kezelés, kezelés kiegészítés célja lehet a bőr fertőtlenítése, pórusainak összehúzása nyomkodási ödéma csökkentése (vio, hideg vasaló), szakszerű radírozás , bőrcsiszolás (frimátor, mikrodermabrázió, hydroabrázió), hatóanyag bevitele a bőr különböző mélységű rétegeibe (ultrahang, meleg vasaló, tű nélküli mezoterápia), a bőr szakszerű felpuhítása (aromaterápiás ózonos gőzölő).

Az egyes gépeimről részletesebben:

ULTRAHANG: fizikai, kémiai változásokat hoz létre a szövetekben, (mivel az ultrahang egy hangrezgés alkalmazása során a szöveti elemek egymáshoz súrlódnak, ez egy mikromasszázst eredményez, közben hő termelődik, ezáltal javul a vér és nyirokkeringés, rendeződik a kollagénszintézis, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz, a bőr idegvégződéseire is jótékonyan hat: relaxál, nyugtat, segítségével a megfelelő hatóanyagot mélyebbre (2- 4 cm) tudom juttatni, mint a régebbi típusú iontoforézis géppel és míg az csak a vízben oldódóakat tudta bejuttatni, az ultrahang a zsírban oldódó hatóanyagokat is beviszi a mélyebb szöveti rétegekbe. Eredményként a bőr feszes, rugalmas lesz, a ráncok kisimulnak, feltöltődnek.
A kezelés külön is kérhető, de általános része a tisztító és kényeztető arckezeléseimnek.
Ha nincs sok időd : letisztítás, radírozás, ultrahang (30 perc): 2800 Ft, ha még van egy kis időd egy pakolásra is (45 perc): 3500 Ft.

ARCVASALÁS: meleg részével kezelve termohatást érek el, (35-38 fok C) felmelegítve a bőr szöveteit a pórusok, erek kitágulnak, ürülnek a verejték és faggyúmirigyek, hatóanyagot is bejuttathatok, nyugtatja, lazítja testet, lelket, a bőr kisimult, ruganyos lesz. Hideg része hűtő hatást gyakorol a bőrre, csodálatosan megnyugtatható a kipirult, nyomkodott, gyantázott vagy rozáceás (piros, értágulatos bőrtípus) bőrfelület érösszehúzó hatásának köszönhetően.

VIO: Üveges vákuumos kezelőfejeiben nemesgázok (neon, argon, xenon) vannak, a bőrrel érintkezve a levegő ionizálódik, ezt kisülések kísérik, ezek ingerlik a bőr idegvégződéseit, ugyanakkor ózon fejlődik, mely fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, pórusösszehúzó, sebgyógyító hatással bír. Főként gyulladt, aknés bőrök tisztító kezelésénél alkalmazom.

FRIMÁTOR: Körkefés arcradírozó készülék, bőrtípusnak és a kezelés céljának megfelelően többféle kefe fejjel. Serkenti a vérkeringést , tisztító, kényeztető kezelések előljárója.

AROMATERÁPIÁS, ÓZONOS VAPOZON (GŐZÖLŐ): A bőr felpuhítására alkalmazom tisztító kezelések előtt, de lehet aromaterápiás céllal masszázs alatt is, pórusmegnyitó, értágító hatásának köszönhetően a pórusokban levő szarucsapok könnyen eltávolíthatóvá válnak, ugyanakkor jelentősen javul a mikrokeringés. Illóolaj filtere lehetőséget nyújt a gőz (bőrtípusnak megfelelő) növényi kivonatokkal, illóolajokkal való dúsítására, ezáltal a nem túl közkedvelt gőzölés kellemes relaxációvá válik.

MIKRODERMABRÁZIÓ: a peeling (radírozás) legkorszerűbb fajtája. Részletes leírását lásd külön menüpont alatt.

HYDROABRÁZIÓ: „ vizes „ bőrcsiszolás, részletes leírását lásd külön menüpont alatt

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA (elektroporáció): steril, magas koncentrációjú hatóanyagok sejtekhez való kapcsolása. Részletes leírását lásd külön menüpont alatt.