HYDROABRÁZIÓ

Az elhalt hámsejtek eltávolításának egy olyan módja, mely során a bőrre felvitt folyadékot elporlasztjuk (30.000 rezgés/ másodperc), ennek hatására az elhalt szarulemezek leválnak, a pórusokból szinte kirobbannak a komedók. Hangsúlyozom, hogy CSAK az elhalt hámréteg válik le, nem okoz bőrérzékenységet. A tiszta pórusok oxigénnel telítődnek, javul a keringés, mérséklődik a gyulladásra való hajlam. A víz hűsíti a bőrfelületet, az általa kifejtett mikro masszázs élénkíti a keringést. A kezelést alkalmanként, vagy kúraszerűen ajánlom.

Alkalmankénti alkalmazása segíti, vagy helyettesíti a mélytisztítást (nyomkodást).

Ez egy „bio módszer„, hiszen tiszta vízzel működik, érzékeny bőr esetén is használható, baktériumölő (a magas frekvencia miatt), nincs későbbi mellékhatás. Kifejezetten ajánlott tiniknek, férfiaknak, illetve a régóta zsíros, kezelhetetlennek vélt bőrükkel küszködőknek. Az aknés bőr állapota 4-5 kezelés ( 1 kezelés/ hét ) alkalmával jelentősen javul, utána elég 1-1 szinten tartó kezelés havonta.

Ajánlat

Bőrfiatalítás- ránctalanítás: 6 alkalmas kúra: 4 alkalommal 1x/ hét, utolsó 2 alkalommal 2 hetente 1-1, utána szinten tartó kezelés 1x havonta.

Ára :
Ultrahanggal, pakolással 4.500 Ft/ alkalom

Kis kényesztetés hydroabrázióval:
5.900 Ft/ alkalom

Nagy kényesztetés hydroabrázióval:
6.900 Ft/ alkalom

Arctisztító kezelés keretében radírozás helyett: 1.400 Ft.- tal növeli a tisztító kezelés árát.