TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

A tű nélküli mezoterápiás (elektroporáció) kezelés során a készülék által kibocsátott elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat létesítenek a bőrön, a mélyebb szöveti rétegekig (irha) , egészen közvetlenül azok sejtjeihez, ezeken a nyílásokon juttatható be a magas koncentrációjú, steril hatóanyag, tehát közvetlenül a sejtekbe, a hatás azonnali, látványos, hosszú ideig fennmaradó. A kezelés fájdalom, allergia és mellékhatás mentes, a bevitt hatóanyag steril és bőrbarát. Ajánlom arcfiatalítás, pigmentfolt halványítás, nyak, dekoltázs ránctalanítás, szinte bármilyen bőrprobléma megoldására.

Alkalmazásával 600%- kal több hatóanyag juttatható be
1200%- kal nő a hatóanyag hámbeli felszívódása
4000%- kal több hatóanyag juttatható a bőr alatti szövetekbe.

Ajánlom alkalmanként, illetve kúraszerűen (5- 15 alkalom), ezután 1-1 fenntartó kezelés szükséges.
A kezelés árai a bevitt hatóanyag milyenségétől és mennyiségétől függ: 8.000- 15.000 Ft/ alkalom. Időtartama 30- 60 perc személyre és problémára szabott hatóanyaggal.
A kezelést követően a bőrt 5-6 órán keresztül óvni kell Naptól, sminktől.

Ajánlat

Arcfiatalítás: 28-30 éves kortól évente 1-1 kúra.

A kezelés ára teljes arcon, nyakon: 15.000 Ft/ alkalom, csak nyakon : 8.000 Ft/ alkalom. Kúra: 8- 10 alkalom. Hetente 1 kezelést végzek a regenerálódást figyelembe véve, a kúra után szükség esetén 1 fenntartó kezelés havonta.

Pigmentfolt halványítás: más halványító eljárások azért nem eredményesek, mert az elszíneződést okozó melanin sejtek a bőr mélyebb rétegeiben találhatók. A tű nélküli mezoterápiás készülékkel az irha rétegig tudunk hatolni, már az első kezelés hatékony, évszaktól függetlenül végezhető, hiszen a hámréteg maga, ami az irha felett van és a külvilággal érintkezik sértetlen marad.

A kezelés ára teljes arcon és nyakon: 13.000 Ft/ alkalom, csak arcon: 10.000 Ft/ alkalom.
Kúra: 4- 10 alkalom, később 1 fenntartó kezelés havonta.
Szem körüli ráncok, ödéma kezelése: alkalmanként 8.000 Ft/ alkalom, kúra: 4-10 alkalom, utána 2- 3 havonta 1 fenntartó kezelés + otthoni ápolás.