AHA KEZELÉS

AHA= Alpha Hydroxi Acid= toxinmentes gyümölcsökből, zöldségekből állítják elő. Fehérjebontó hatásuknál fogva hozzásegíti a felső hámréteget a spontán hámláshoz, ezáltal stimulálódik a hámképzés, finomodik a bőrkép, csökkennek a ráncok és a szarkalábak. Alkalmazása az egyszeri alkalomtól a kúraszerűig terjed. Mivel gyümölcssav tartalma alacsony és kizárólag a felső hámréteget bontja alkalmazása egész évben végezhető, a kezelés után csupán átmeneti bőrpír keletkezik.

A következő bőrproblémák eseté n ajánlom: aknés, gyulladt bőr, hegek simítása, érett bőrök ránctalanítása, pigmentfoltok halványítása, bőrmegújítás.

Hatásai: javítja a sejtek nedvességmegkötő képességét, stimulálja a kollagénképződést, hidratáló, bőrpuhító, fehérítő, ránctalanító, csökkenti a faggyúmirigyek működését, gátolja a komedóképződést, a bőrt antioxidáns tulajdonságokkal látja el.

Ajánlat

Erős méregtelenítő hatását tekintve fokozottan gyulladt, aknés bőröknél mindenképpen kúraszerűen javasolt 1-2x / év. A kúra időtartama 5-6 hétig tart, 8 kezelésből áll, az utolsó egy tisztító arckezelés.

A kezelések időtartama 60 perc.

A szalonban végzett kezelés mellett fontos a megfelelő termékekkel történő otthoni ápolás!